Univ.-Prof. Dipl.-Ing. Dr. Jürgen Zanghellini
Zwirzitz, B., Wetzels, S. U., Dixon, E. D., Stessl, B., Zaiser, A., Rabanser, I., Thalguter, S., Pinior, B., Roch, F-F., Strachan, C., Zanghellini, J., Dzieciol, M., Wagner, M., & Selberherr, E. (2020). The sources and transmission routes of microbial populations throughout a meat processing facility. Npj biofilms and microbiomes, 6(1), [26]. https://doi.org/10.1038/s41522-020-0136-z


Strachan, C. R. (Autor*in), Mueller, A. J. (Autor*in), Ghanbari, M. (Autor*in), Neubauer, V. (Autor*in), Zwirzitz, B. (Autor*in), Thalguter, S. (Autor*in), Dziecol, M. (Autor*in), Wetzels, S. U. (Autor*in), Zanghellini, J. (Autor*in), Wagner, M. (Autor*in), & Schmitz-Esser, S. (Autor*in). (2019). A prospective role for the rumen in generating antibiotic resistance. Webpublikation, Unknown publisher. https://doi.org/10.1101/729681

Institut für Analytische Chemie

Währinger Straße 38
1090 Wien

juergen.zanghellini@univie.ac.at